neljapäev, 8. jaanuar 2015

Vormsi Manna La Roosa Virrvarr

Sissekanne 195 - Vormsi Manna La Roosa Virrvarr

Olgem ausad, silme eest on juba paras Virrvarr, kui avad õhtu teise pudeli. Elu ei ole lihtsalt üks meelakkumine ja Mannavaht. Minu häguselt täpse hindamissüsteemi alla sattus täna õhtul Vormsi poolt tehtud Manna La Roosa Virrvarr

Dark lager beer
6,3 vol

Disain igati äge, jätkavad oma stiili ning see sobib suurepäraselt antud meelelahutuskoha miljöösse. "Vunts ja piip on moes": hüüdis Reet Linna 1976. aasta kudumisajakirja kaanepildil!

Värvus on igati must, valge vahukiht kadus üsna kähku. Aroom on kerge, nagu nuusutaks kesaväljadel üht viljavihku, antud juhul siis röstitud vihku. Kergelt kakaone ja mahlaselt kohvine.

Kerge magusa mekiga esmamaitse, põnevalt lööb väga huvitav mandline nüanss keskmaitses ja kogu maitseelamus rahuneb kiiresti ja välgukiirusel suus. Kuid oh ei, see ei ole vesine nõu-maitse rüübe, vaid tõesti väga kerge kehaga, kuid siiski sisukas tume joogiõlu. Suus on tunda kohe siidisust, kuid samas paneb lõppu ühe karmima tutaka vastu pead röstine pähkline maitse. No sama karmis stiilis, nagu sildil sel tüübil need tätoveeringud on - südamed ja metsikud roosid, paras ladinaameerikalik sõbrunemine meil siin ju toimus. Nüüd on veel puudu kasuisad ja mälukaotused ja ongi hitt olemas.

Mina tänan!

Hinnang 8