reede, 21. oktoober 2016

Lehe Succubuse Suudlus

Sissekanne 669 - Lehe Succubuse Suudlus


Herbal Fruit Ale
7,0 vol

Succubuse Suudlus on humalavaene ulm keskaegse käsitööõlle teemadel, mis sai algselt pruulitud rollimänguritele. Nende elav mõttelend andis ka õllele nime. Tulemuseks on üsna eriline jook, kus vaarikad mängivad koos õhetava piparmündiga. Tundub igatahes põnev eksperiment Lehe poolt ning huviga maitsen keskaegset õlut.

Õlle värvus on tumekuldne ning kergelt roosaka helgiga. Aroom on awesome - vaarikamahl koos piparmündiga.

Maitse on õllel keskmise kehaga, vaarikamahlane ning hapukas. Pehmelt annab endast esialgu märku piparmündine tee mekk, kuid edasises maitses on just õhetav piparmündi laks seda lahingut võitmas. Ja just siis kui Piparmündi Vennaskond on võitjalippu tõstmas, paneb massiivse ogalise nuiaga talle vastu pead vaarikane värskus ja hapukus. Lahing on läbi!

Kogu maitseelamus on mõnusalt tasakaalus - üsna ebatavalised maitsed on siin kokku sulandunud. Tavapärane õllesõber muidugi ehmuks ära antud joogi peale - kaldub asi ju sellise hapuka puuviljaõlle kategooriasse. Kuid minu arvates on antud jook parim "hapuõlu" mis Eestis tehtud! Väga heas tasakaalus ning miski ei ole üle võlli keeratud.

Rollimängijad on kindlasti rahul ning sobib ideaalselt janukustutamiseks peale paaritunnist keskaegset metsalahingut.

Hea töö Lehe! See on tõsiselt hästi õnnestunud eksperiment.

Hinnang 8+