esmaspäev, 12. oktoober 2015

Anderson’s Mrs. Robinson

Sissekanne 393 - Anderson’s Mrs. Robinson


Rasberry Wheat Ale
6,0 vol
Pruulitud Genikas

Anderson’s on taaskord uue pruuliga välja tulnud - seekord pöördusid nad tagasi Genikasse ning stiiliks sai valitud vaarikatega vürtsitatud nisuõlu.

Ohoo, vaarikaid on siia õllesse vist küll suurel hulgal pandud - sest õlle värvus on roosakas-punane, samuti on roosakas helk ka üsna püsimatul vahukihil. Aroomis on loomulikult vaarikate hapu-magus kombinatsioon domineeriv - samas selline odav Kissi siidrile omane alkoholimekk lööb samuti välja.

Maitse võib kokku võtta sõnadega - viuhhhh, milline segane jook. Jah, on küll meelitavalt magus-hapukas koos vaarikale omaste nüannsidega - kuid mis siit edasi toimub, on minu jaoks arusaamatu - selline tunne, kui oleks heinakuuri läinud ning natukene tuulanud vanade heinapakkide keskel - selline tolmune mustuse maitse on suus päris pikalt ja tõmbab nina krimpsu.

Järelmekk on kergelt alkoholine, hapukas ning kuiv - kuid mustus ning üsna vesine olek muudavad joogi mittenauditavaks. Nisuõllele iseloomulikud nüansid on ka muidugi täiesti kadunud.

Kokkuvõtteks - tundub, nagu oleks antud õlu naistele pruulitud. Andsin siis ka oma neiule proovida ning üsna kiiresti tuli aus tagasiside - seda küll juua ei taha! Seega on üks Genika käkk jälle kalli hinnaga turule paisatud - kahju.

ÜLESKUTSE mustlastele (mitte pottide- ja pannide müüjatele vaid ilma pruulikojata pruulijatele) - palun vältige pruulimist Genikas. Raha kokkuhoid mõjub väga tugevalt ka teie pruuli kvaliteedile - käsitööõllede tootmine peaks olema siiski erinevate ning suurepäraste maitseelamuste loomine - mitte sirgjoones kerge raha teenimine.

Nuh jah, aga maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse! Minul on igatahes petetud tunne, et niivõrd kõrge hind on pandud alla keskmise õllele.

Hinnang 4