pühapäev, 17. mai 2015

Kalamaja Miss Haizon

Sissekanne 318 - Kalamaja Miss Haizon 


Saison
6,4 vol
Pruulitud Õllenaudis

Jälle on uus pruulikoda meid rõõmustamas - seekord on eriti õnnelikud Kalamaja hipsterid, sest neil on nüüd olemas päris enda pruulikoda. Kalamaja pruulikoja taga on kaks toredat noormeest, kes üheskoos alustasid koduse pruulimisega. Kuid mingi hetk hakkas see asi neil ikka paganama hästi välja tulema ning nõudlus ületas tugevalt koduse pruulikoja võimekuse. Seetõttu otsustasid nad mustlaseks hakata ning oma tiiva alla võttis Õllenaut, kus esimene pruul sündiski.

Õlu avanes paraja susinaga - just nagu hoiatamas, et siit on miskit tulemas. Valge ja korralik vahukiht on püsiv, õlle värvus kuldne ning aroom mõrkjas-hapukas koos apelsinise-vürtsika mekiga.

Esmamekk on kõvasti vurtsu täis - hapukas-mõrkjas, mis areneb vürtsikalt mahlaseks lõppmekiks. Tunda on mõnusat apelsinikoort, koriandriseemnete omapärast ja kergelt jõululikku mekki ning maitse lõppeb kevadiselt magusalt.

Tugeva karboniseeritusega, vürtsikas-värske rüübe palavasse suvepäeva! Samuti sobib see õlu suurepäraselt vürtsika toidu kõrvale!

Tere tulemast Kalamaja Pruulikojale - ootame põnevusega teie järgmisi projekte!

Hinnang 7