reede, 26. august 2016

Tanker Imperial Sauna Session

Sissekanne 631 - Tanker Imperial Sauna Session


Spice/Herb/Vegetable
6,8 vol

Tankeri Sauna Session on täiesti legendaarne õlu - omapärane, paganama lihtsalt joodav ning kõigile meeldib. Nüüd on aga see sama õlu tehtud kõvasti tummisemaks ning tegijate sõnul sobib see vaid hard-core saunasõpradele. No ja mina olen maailma kõige suurem saunasõber - seega sellist õlut peab lausa proovima.

Õlle värvus on oranži helgiga pruun ning valge vahukirme on pigem tagasihoidlik. Ohooo, mis aroom siit klaasist tuleb. Suurepärane värske kasevihalõhn - viskaks kohe riided seljast ja hakkaks vihtlema.

Esmamekk on raske olemisega, kleepjalt karamelline ja magus. Edasine mekk on aga tunne, nagu lakuks heas mõttes saunalava - kui esmane värske kasemekk laheneb suus lihtsalt, siis edasine kasene mõrkjus on niivõrd intensiivne. Paneb lausa kulmu krimpsutama - et kuidas siia pudelisse nii palju seda kaske on suudetud panna? Lõppmekis on tunda vürtsikat puuviljast maitset, mis mängleb taaskord magusa linnaselise oleku ja kasevihase mekiga. Väga pikalt on keelel kuiv ja intensiivne kasemõrkjus.

Täiesti hullumeelne jook - saunalavale seda kaasa ei julgeks võtta. Õhtu lõpetuseks aga on see ideaalne magustoidu asendaja.

Hinnang 8