teisipäev, 27. oktoober 2015

Tanker Täiskuu

Sissekanne 400 - Tanker Täiskuu


White IPA
5,6 vol / 45 IBU

Tankeril on uus õlu väljas ning seekord on nad võtnud nõuks tähistada Halloweeni - selle tarbeks valmis neil WIPA (White IPA aka Witch IPA) stiilis Täiskuu õlu.

Antud nõiajoogil on värvus helekuldne ning hägune, valge vahukiht on võimas ning püsiv. Aroomis on sidrunit, apelsinikoort ning särtsakat hapukust.

Uhuuu, see on ju tsitrusepomm - maitseküllaselt mängleb siin sidruniline hapukus, apelsini mõrkjus ning jõululik vürtsikus. Järelmekk on suus kergelt kihisev, vürtsikas-mõrkjas ning mahlane. Õlle soojenedes löövad välja ka magusamad koorekommised maitsed.

Pealkiri Delfis - Mees ahastab: täiskuu muudab mu naise libahundiks! Nonii, andsin ka oma neiule antud jooki proovida - kiitis, maigutas ning ütles, et joob ise selle nüüd lõpuni. Midagi rohkemat nagu ei juhtunudki - pidin külmkapist lihtsalt uue õlle võtma, ning tõdema, et Täiskuu oli malbe, mahe, mõnus ja väga heas tasakaalus janukustutaja. Täiskuul siiski võib kõike juhtuda, nii et olge ettevaatlikud.

Hinnang 7


Vaata Eesti käsitööõllede ülevaatlikku tabelit siit, lisaks on sealt kättesaadav ka müügikohtade informatsioon. Meie tegemistel hoia silm peal Facebookis.