reede, 10. juuni 2016

Vonhop Surf Attack

Sissekanne 554 - Vonhop Surf Attack


Wheat IPA
5,9 vol / IBU 54
Pruulitud nanoPruulis

Minu laual on Surf Attack, kuid seda võiks nimetada tegelikult Pruulikodade Attackiks. Jälle uus pruulikoda meie maastikul ning seekord on tulijaks Vonhop, kel ka juba 3 ametlikku õlut valmis.

Õlle värvus on punaka helgiga kuldne ning valge vahukiht vajus kirmeks. Aroom on tõsiselt tsitruseline - tunda on nii laimi, sidrunit kui ka magusamapoolset apelsini

Maitse on esmalt magusamapoolne ja pehme, kuid siis oleks justkui surfilauale hüpanud ning hoogsalt tulevad mängu tsitruseline värskus ja mahlasus. Sellele värskendavale maitsele paneb lõppakordi kuivemapoolne apelsinikoorene mõrkjus.

Tegemist on kergemapoolse, kuid maitseka suvise joogiõllega. Uskumatu kogus tsitruselist värskust on siia pudelisse pandud.

Tehnoloogilise poole pealt ka väike apsakas sisse lastud ning tulevikus tuleks see kindlasti eemaldada. Pudeli põhjas oli korralik pärmi jm settekiht ja see oli väga liikuv ning jõudis lausa poolde pudelisse. Ehk kui pudelit liigutada, siis kindlasti ei tohiks seda kohe juua. Seetõttu lasin seista veel pikalt enne avamist. Need kes on kärsitumad olnud, on kindlasti saanud kõvasti kõrvalmaitseid ja on tsitruselise elamuse rikkunud.

Hinnang 7