esmaspäev, 20. juuni 2016

Kochi Jaanipäeva Eripruul

Sissekanne 562 - Kochi Jaanipäeva Eripruul


Blond Ale
7,0 vol

Kochi Aidad on alustanud väikese mahuliste partiide pruulimist, kuuldavasti pidid nad lausa nummerdatud pudelitega väärtõllesid tootma hakkama. Siiamaani Kochist nüüd küll midagi sellist ei ole välja tulnud, mida tahaks oma keldrit aastateks risustama. Loodetavasti tänane  jaanipäeva eripruul tõestab vastupidist.

Pudeli silt paneb kukalt kratsima - misasi see nüüd on, mingisugune retromulletiga Peeter ja arusaamatu tekst. Nujah, las ta olla - äkki keegi saab aru, mis seal toimub.

Õlle värvus on klaarselge kastanikuldne ning valge vahukiht kadus väga kiiresti. Aroom - issand, see on väga tehislikult lääge, magus ja aniisine. Esmamekk on kerge kehaga, magusamapoolne ja siis tuleb selline tunne, et lakuks vana apteegikappi - nii palju tehislikke vängeid ja läägeid maitseid käib siit läbi. Lõpp on küll räige ja linnaseliselt magus, kuid lõppmekk vajub Kochile omaselt taaskord vesiseks ja maitsetuks.

Kummaline jook - maitseid on siin palju ja need on intensiivsed, kuid täiesti balansseerimata, tehislikud ning pffff, sõnad saavad otsa. Lühike kokkuvõte - pigem ära proovi seda.

Hinnang 5